Home Bestuur

Wie is online

We hebben 17 gasten online

Bestuur van de afdeling HCC West-Brabant


Zonder bestuur is het moeilijk om een vereniging draaiende te houden. Even zag het er begin 2009 naar uit, dat we met de activiteiten van HCC West-Brabant zouden moeten stoppen. Alle bestuursleden zouden tijdens de Algemene Ledenvergadering in maart aftreden. Na een kleine 10 jaar als bestuurslid was het mooi geweest. Uitzicht op liefhebbers voor een bestuursfunctie was er in eerste instantie niet. Toch is het uiteindelijk gelukt om 3 personen te vinden, die bereid waren de zaak voort te zetten.

Dit zijn:

 

hans.gif Hans van der Meer:
Teruggekomen op zijn besluit om er dit jaar een punt achter te zetten. Bij de verdeling van de bestuursfuncties door de andere 2 overige bestuursleden gevraagd voorzitter te worden. Daarnaast ook het verzorgen van de Nieuwsbrieven aan de leden van HCC West-Brabant en publicatie van de activiteiten in de huis-aan-huis bladen.

Jan Kimenai:
Onze secretaris, die zich in korte tijd al aardig heeft ingewerkt. Zijn er vragen over HCC West-Brabant, e-mail onze secretaris en hij doet zijn best u snel een antwoord te geven.

 

Jan Bakker:
De man die er voor gaat zorgen dat onze financiën goed beheerd worden, onze penningmeester dus.

 


Voor contact met het bestuur: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Laatst aangepast op zaterdag 16 januari 2010 20:11