Home

Wie is online

We hebben 8 gasten online
Fotocarrousel

Veel van onze leden zijn enthousiaste fotografen. Hier ziet u wat van hun werk. Er worden regelmatig nieuwe foto's toegevoegd. Bent u ook geïnteresseerd in fotografie, bezoek dan eens een bijeenkomst van de MultiMedia-groep op een dinsdagmiddag (zie: Agenda)


 

Workshop Photoshop Elements...

Tijdens de Ledenbijeenkomst van 8 januari-2015 heeft een Workshop Photoshop Elements plaats gevonden gepresenteerd
door Kees Orij.

photoshop elementsDe gebruikte handsouts zijn zijn hier te downloaden:

 

-  Het 7 stappen plan vind je HIER

-  Uitleg 7 stappenplan deel 1 vind je HIER

-  Uitleg 7 stappenplan deel 2 vind je HIER

 

 

Introductie

Regelmatige bezoekers van onze site kennen ons natuurlijk al. Voor nieuwe bezoekers stellen we ons hier kort voor.

HCC West-Brabant is een club voor computergebruikers en dat zijn we praktisch allemaal. Jong en oud hebben de computer nodig, niet alleen om een hobby, zoals fotobewerking, uit te oefenen, maar gewoon omdat je eigenlijk niet meer zonder kan.

HCC West-Brabant is een actieve club met bijeenkomsten in Breda en Roosendaal. De activiteiten van de verschillende werkgroepen belichten we iets uitgebreider in de aparte beschrijving van iedere groep. Bij het doorlezen van alle activiteiten wordt duidelijk dat HCC aan bijna iedereen wat te bieden heeft.

HCC West-Brabant staat voor: informatieve bijeenkomsten over alles wat maar enigszins met computers te maken heeft, gratis hulp bij problemen met hard- en software, antwoorden op vragen over fotobewerking, videobewerking, een actieve Flight Simulatorgroep, cursussen fotobewerking en nog veel meer.

Als lid betaalt u een minimale contributie, die in veel gevallen snel terugverdiend wordt. Niet slecht in deze tijd!

Ga naar http://www.hcc.nl/lidmaatschap om lid te worden.

 

Voor contact en informatie over/met de afdeling HCC Westbrabant klik Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Aan- en afmelden nieuwsbrief (HCC West Brabant).

E-mailadres
E-mailadres