joomla logo blackwordpress

 

Werkgroep Joomla / Wordpress

Op de derde dinsdag van de maand komt de werkgroep Joomla/Wordpress in Ontmoetingscentrum de Vlieren, gevestigd in Het Huis van de Heuvel, bijeen.

Joomla en Wordpress zijn een (gratis) Open Source CMS (content management system), waarmee een interactieve website te maken is. Met interacief wordt bedoeld een website waarop bezoekers kunnnen reageren, meerdere personen artikelen en foto's kunnen toevoegen,gedeeltes afgeschermd kunnen worden voor geregistreerde gebruikers, enz.
De afdelingssite van HCC West-Brabant is met Joomla gemaakt.

Op een middag wordt meestal een onderdeel van Joomla/Wordpress besproken, maar ook kunnen opgedane ervaringen met elkaar gedeeld worden. De middag is zinvoller als de deelnemer actief met Joomla/Wordpress bezig is.

De werkgroep bestaat uit om en nabij 10 personen, de meesten hebben een eigen laptop bij zich en volgen daarmee het besproken onderwerp.

Als je interesse hebt, ben je van harte welkom op de derde dinsdag van de maand. Is Joomla of Wordpress helemaal nieuw voor je, dan kunnen we bespreken hoe je ermee vertrouwd kan raken.

Voor eventuele vragen mail naar onze secretaris, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ga naar boven