Introductie

Regelmatige bezoekers van onze site kennen ons natuurlijk al. Voor nieuwe bezoekers stellen we ons hier kort voor.

HCC West-Brabant is een club voor computergebruikers en dat zijn we praktisch allemaal. Jong en oud hebben de computer nodig, niet alleen om een hobby, zoals fotobewerking, uit te oefenen, maar gewoon omdat je eigenlijk niet meer zonder kan.

HCC West-Brabant is een actieve club met bijeenkomsten in Breda en Roosendaal. De activiteiten van de verschillende werkgroepen belichten we iets uitgebreider in de aparte beschrijving van iedere groep. Bij het doorlezen van alle activiteiten wordt duidelijk dat HCC aan bijna iedereen wat te bieden heeft.

HCC West-Brabant staat voor: informatieve bijeenkomsten over alles wat maar enigszins met computers te maken heeft, gratis hulp bij problemen met hard- en software, antwoorden op vragen over fotobewerking, videobewerking, een actieve Flight Simulatorgroep, cursussen fotobewerking en nog veel meer.

Als lid betaalt u een minimale contributie, die in veel gevallen snel terugverdiend wordt. Niet slecht in deze tijd!

Ga naar www.hcc.nl/lidworden om lid te worden.

Voor contact en informatie over/met de afdeling HCC Westbrabant klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ga naar boven