Bestuur van de afdeling HCC West-Brabant

Zonder bestuur is het moeilijk om een vereniging draaiende te houden. Een paar jaar geleden zag het er naar uit, dat we met de activiteiten van HCC West-Brabant moesten stoppen. Alle bestuursleden zouden tijdens de Algemene Ledenvergadering in maart aftreden. Na een kleine 10 jaar als bestuurslid was het mooi geweest. Uitzicht op liefhebbers voor een bestuursfunctie was er in eerste instantie niet. Toch is het uiteindelijk gelukt om 3 personen te vinden, die bereid waren de zaak voort te zetten.

Dit zijn:

hans vd meer

Hans van der Meer:
Teruggekomen op zijn besluit om er een punt achter te zetten. Bij de verdeling van de bestuursfuncties door de andere 2 overige bestuursleden gevraagd voorzitter te worden. Daarnaast ook het verzorgen van de Agenda en publicatie van de activiteiten in de huis-aan-huis bladen. Bovendien neemt hij de functie van penningmeester waar.
 

jan kimenai

Jan Kimenai:
Onze secretaris, de man waar de zaak voor een groot gedeelte om draait. Zijn er vragen Zijn er vragen over HCC West-Brabant, e-mail onze secretaris en hij doet zijn best u snel een antwoord te geven.

 

JacquesvanHamond1947Jacques van Hamond:
naast de hobby van fietsen ook geinteresseerd in het werken met de computer. Graag help ik anderen met de computer en steek daar zelf ook veel van op. Nieuwe ontwikkelingen in programmatuur zoek ik graag op, ook genealogie, fotografie, video en muziek hebben mijn aandacht.

 

 

Voor contact met het bestuur: klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Ga naar boven